Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПолитически дебати преди избори не

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПолитически дебати преди избори не
Коментари Харесай

Журналист: Пред поредните безсмислени избори сме, от които правителство няма да има и през април пак ще гласуваме

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Политически диспути преди избори не чакам, тъй като никой не желае да дебатира с никого нищо. Като виждам началото на акцията, всеки си кара по своему. За трети път тази година ще забележим поредна безсмислена акция, следващо безсмислено гласоподаване, два месеца шоу по публичните медии, платени с нашите пари, ще гледаме кавги от Народно събрание и след това отново през април ще си приказваме същите неща, само че тогава ще има единствено парламентарнин избори.

Това разяснява в ефира на Нова тв журналистът Виктор Иванов. 

Смятам, че след тези избори през ноември няма да може да се сформира кабинет. Всички социологически изследвания споделят, че води, само че не задоволително ГЕРБ. Следват ги новите партии, Българска социалистическа партия - почти със сходни резултати. Според процентите, които се дават в този момент, могат да сформират кабинет математически Има Такъв Народ, Демократична България, Политическа партия и Българска социалистическа партия, защото всички се заричат, че с ГЕРБ няма да вършат държавно управление, разяснява той.

Пред тази матиматика обаче има няколко огромни казуса. През целия интервал на акцията, която стартира още с разпускането на Народно събрание, се вижда, че враговете на Има Такъв Народ са Демократична България и Политическа партия. Врагът на Демократична България е Има Такъв Народ в по-голяма степен, в сравнение с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Политическа партия също имат доста необичайно обръщение. Те сега вояват с Конституционния съд. Няма по какъв начин да създадат държавното управление, тъй като няма по какъв начин месеци наред да приказваш нелепости за другите и внезапно да си стиснете ръцете и да извършите нещо устойчиво, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР